top of page

Om Eilen

Portrett ball.jpg
Akupunktur
Fysioterapi
Kosthold

Hei!

Jeg heter Eilen og jobber som fysioterapeut og akupunktør på Det Gule Huset i Moss. 

Jeg bor i Moss sammen med mannen min og våre to barn.

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Det jeg brenner mest for er å hjelpe deg som prøver å bli gravid – både på den naturlige måten eller gjennom assistert befruktning. Jeg har selv vært gjennom «prøve å bli gravid»-fasen, og det var så visst ingen dans på roser. Det var blod, svette og tårer, og mange runder på en følelsesmessig berg-og-dal-bane. For min del ble det heldigvis en happy ending, og resultatet er to flotte barn som jeg er så lykkelig over å ha i livet mitt.

Jeg har, både gjennom personlige erfaringer og gjennom min kliniske erfaring med fertilitetsbehandling, lært masse om hvordan man kan bedre fruktbarheten og øke sjansen for å bli gravid. Dette ønsker jeg å lære deg også - slik at du kan få den familien du drømmer om.

Er du så heldig at du har blitt gravid - men kanskje sliter du med kvalme, søvnproblemer og lite energi? Eller har du smerter i rygg og bekken, hodepine eller leggkramper? Kanskje ønsker du å forberede kroppen til en lettere fødsel? Da er jeg her for deg også.

Ønsker du å komme i form etter fødsel? Jeg tilbyr barseltrening i grupper for mødre som er i permisjon.

 

 

Hvordan kan jeg hjelpe deg?

Hos meg får du en pakke med både fysioterapi, akupunktur og kostholdsveiledning.

Det er mye du selv kan gjøre for å bedre fruktbarheten, og jeg veileder deg både i forhold til kosthold, aktivitet og bevegelse, samt pust og avspenning. Les mer om dette under mine tjenester.

Du får en tett én til én oppfølging hele veien, som tilpasses ditt behov. Der det er behov samarbeider jeg med eller sender deg videre til andre aktuelle behandlere - enten på Det Gule Huset eller hos andre samarbeidspartnere.

Her er du i trygge hender!

bottom of page